Home | Contact

Bij SATO Nederland aangesloten verenigingen

 

pdf Poecilia, levenbarende tandkarpers
Deze vereniging, die inmiddels al ruim 30 jaar bestaat, heeft zich tot doel gesteld het houden en het kweken van levendbarende tandkarpers te bevorderen. Daarnaast zijn we de Nederlandse guppenvereniging, die ook is aangesloten bij de IKGH.

Kennismaken
Op deze website kunt u ook als niet lid kennismaken met enkele aspecten van deze interessante groep vissen d.m.v. de artikelen die u kunt aanklikken. In verband met copyright van teksten en foto's kunnen wij u hier niet meer presenteren. Wel kunt u kennismaken met ons fraaie verenigingsblad Poecilia.

Leden
Bent u lid van onze vereniging dan ontvangt u 4 of 5x per jaar ons verenigingsblad en heeft u toegang tot onze bijeenkomsten die wij 4x per jaar in Maarn organiseren. Op deze bijeenkomsten is o.a. een visbeurs waarbij vele soorten levendbarenden voor weinig geld van eigenaar wisselen (alleen voor leden).

Forum
Onze vereniging heeft ook een forum, hier heeft u wel een gebruikersnaam en wachtwoord voor nodig om in te kunnen loggen.

Contributie
De contributie is slechts € 30,- per jaar, u kunt zich via onze website opgeven. Wordt u na 30 juni lid dan betaalt u €15,- voor de rest van dit jaar. Het inschrijfgeld is €2,50.